Anasayfa » 2011 » 07
.htaccess ile 301 sayfa yönlendirmesi

.htaccess ile 301 sayfa yönlendirmesi konusu domain değişikliği vs gibi durumlarda en çok kullandığımız hızlı, anlaşılır ve Google tarafından en çabuk anlaşılan yönlendirme tekniğidir. 301 Yönlendirmeleri ile .htacces dosyanızı kullanarak yeniden düzenlenmiş olan çalışmanızın adresini sitenizin link adresine yönlendirmeniz mümkün. Daha açıklayıcı mantık ile eskisite.com adresindeki bir sayfayı yenisite.com adresindeki bir sayfaya nasıl yönlendireceğinizin yönergesidir 301 htaccess yönlendirmesi.

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 2 DK
8 Ocak 2019 20:43
CPanel MYSQL Oluşturma

WordPress kurulumunu gerçekleştirebilmeniz için MYSQL oluşturmanız gerekmektedir. Bu makalede Linux – CPanel hosting kullanan WordPress meraklıları için MYSQL oluşturma, kullanıcı oluşturma ve kullanıcı yetkilendirme işlemlerini resimli olarak anlattık. Aşağıda ki işlemleri sırası ile yapmanız durumunda sorunsuz olarak MYSQL oluşturmuş olacaksınız. CPanel teması kafanızı karıştırmasın yapmanız gereken işlemler aynıdır.

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 2 DK
12 Ağustos 2011 21:34
WordPress RSS’de yazı resimlerini göstermek

Google news‘in son yapı güncellemesinden sonra WordPress sitelerde Rss ile eklenen feed çıktılarında resim olmadığı için problem çıktığı görülmüştür. Bu yazımızda sizlere çok eski bir düzenleme ile feed çıktınızı Google’nin istediği şekilde nasıl sunacağınızı anlatmaya çalıştık.

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 1 DK
5 Ocak 2020 8:03
WordPress yazıların sonuna yazar resmi ekleme

WordPress sitelerimizde içeriklerimizin yazarının resmini göstermek için aşağıda ki kodu temanızın single.php dosyasında yazar resminin gözükmesini istediğiniz alana eklemeniz yeterli olacaktır.

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 1 DK
23 Temmuz 2011 12:21
WordPress #more etiketi kaldırma

WordPress sitelerinizde Devamını oku linkine tıklandığı zaman sayfa url’si sonuna #more etiketi otomatik eklenir. Bu yüzden Devamını oku linkine tıklayarak içeriği incelemek isteyenler sayfanın ortasına yönlenir. Yapacağımız ufak bir düzenleme ile bu gereksiz koddan kurtulacağız.

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 1 DK
22 Temmuz 2011 22:14
WordPress Hosting Çözümleri

WordPress uyumlu hosting paketlerimiz satışa çıktı. Amatör, Uzman ve Profesyonel olmak üzere 3 ayrı paketimiz mevcut. Paketlerimizden herhangi birini satın aldığınız zaman istediğiniz takdirde WordPress son sürüm kurulumunu ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz.

Kişisel Yorumlar
Okuma süresi : 2 DK
5 Temmuz 2011 3:56
DUYURU
Yeni başlayan ve WordPress sitelerini geliştirmek isteyen kullanıcıları bir araya getiren WordPress Destek sitemiz açıldı!
WORDPRESS DERSLERİ
CSS DERSLERİ
SON YORUMLAR
  • BAĞLANTILAR
    SON DAKİKA HABERLER