Anasayfa » 2012 » 08
WordPress uyumlu hosting nedir?

WordPress uyumlu hosting çözümleri ve bu çözümler nedir kısaca bahsetmek istiyorum. İlk olarak bilmeniz gereken WordPress’in nasıl bir yazılım olduğudur. WordPress Php tabanlı bir yazılım olduğu için Linux sunucularda daha verimli çalışmaktadır. Hosting seçimi sırasında ilk dikkat edilecek husus Linux hosting olmasıdır. Linux bir işletim sistemi ile alacağınız hostingin yönetim panelide bir o kadar önemlidir. Bir çok yönetim paneli mevcuttur. Bunlardan en çok kullanılacakları ele alacak olursak;

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 2 DK
19 Ağustos 2012 3:37
Fatal error allowed memory size of – HATASI!

Fatal error allowed memory size of ile başlayan hata ile alakadar çok sık soru geldiği için bu sorunun çözümünü ve sebeplerini kısaca ele almak istedik. Öncelikle bu hatanın sebebi php.ini dosyası ile sunucu ayarlarından sitelerin maksimum kullanabileceği RAM limitinin düşük olmasıdır. Bu limitin sunucu yetkilisi tarafından ayarlanması gereklidir ancak bazı yöntemlerle hızlı bir şekilde kendinizde ayarlayabilirsiniz.

Wordpress Geliştirme
Okuma süresi : 2 DK
8 Ocak 2019 20:43
DUYURU
Yeni başlayan ve WordPress sitelerini geliştirmek isteyen kullanıcıları bir araya getiren WordPress Destek sitemiz açıldı!
WORDPRESS DERSLERİ
CSS DERSLERİ
SON YORUMLAR
  • BAĞLANTILAR
    SON DAKİKA HABERLER