" Türkçeleştirmesi blogizma tarafından yapılmış olan ve sitede yer alan tema dosyalarının *.zip ve *.rar şifreleri blogizma.org olarak belirlenmiştir. "

Anasayfa / Kişisel Yorumlar / Deniz Baykal istifa etti! ama ?

Skandal video ile gündeme bomba gibi düşen eski CHP genel başkanı Deniz BAYKAL yaptığı istifa açıklaması ile yine ülke gündemine bomba gibi düştü. Malum bu tür videoların internet ortamında yayınlanması yasak. Kişisel haklara aykırı unsurlar vs. gibi sebeplerden. Şimdi bu videoyu yayınlayan web sitelerinin başına gelecekler tartışılmaya başlanacaktı ki MetaCafe.com’un kapatıldığı ve Deniz BAYKAL ile alakadar video’nun yayınlanmasına izin veren web sitelerininde kapatılacağı malum ortaya konulmuş oldu.

Tabi bu zihniyet böyle devam ettikçe yakın zamanda girecek web sitesi bulamayacak hale geleceğiniz. Her kullanıcı DNS adresini değiştirmek ve istediği sitelere girmek konusunda artık profesyonel olma safhasına geldi. Yaptırımların video sitelerine değil de videoyu upload (yükleme) işlemi yapan kişi ya da kurumlara gelmesi daha mantıklı ve akla yatkın aslında.

xxxx.net sitesinde etiket olarak barındırılan kelimeler yüzünden bir çok aranan kelimeleri etiketleme içerikli web sitesi sahibi arkadaş sitesini geçici olarak yayına kapadı. Şimdi Deniz BAYKAL skandal video ile gündeme bomba gibi düştü, sonrasında gelen istifa ile yine gündeme damgasını vurdu. Kişisel ya da kurumsal olara gelir sağlayan bir çok web sitesi bu skandal görüntüler yüzünden sıkıntı yaşıyor.

ek$isözlük’te footer’de bilgilendirme amaçlı yazılmış olan şu yazı ile gereksiz yere sitesi erişime kapatılan ya da kapatılacak olan arkadaşlara bir nebze olsun destek olmak gerektiği fikrindeyim!

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

Yorum yaz

Wordpress Tema üreticisi olarak kaliteli Türkçe Wordpress Temaları üreten,
yabancı ve ücretsiz temaları Türkçeleştirerek paylaşan bir yapılanmadır.
Copyright © 2010 Wordpress Tema - Türkçe Wordpress Temaları - Wordpress Hosting - Sitemap